fietspaden, wegen bruggen & tunnels

Veiligheid en duurzaamheid in één

verkeersoplossingen

Veilig en duurzaam

Waarom

Daarom kies je voor Possehl

In het verkeer staat veiligheid bovenaan. De toepassing van Thermoflex en MicroAsfalt zorgt voor een stroeve veilige ondergrond. Onze toplagen verlengen de levensduur van fietspaden, wegen en bruggen en herstellen waar nodig oneffenheden, rafeling en scheuren. Niet alleen veilig dus, maar ook duurzaam!

Restafval beperken we tot een minimum doordat we de producten op locatie mengen. En omdat we onze toplagen koud aanbrengen, besparen we tot 50% van de CO2-uitstoot ten opzichte van heet bereid asfalt. Thermoflex heeft een levensduur van meer dan 20 jaar met behoud van de vereiste stroefheid. Met MicroAsfalt verlengen we de levensduur van het asfalt tot wel 10 jaar. Een milieubewuste keuze dus, die vaak ook kostentechnisch aantrekkelijk is. 

We denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw wegen, fietspaden, fietssuggestiestroken, wegen, rotondes, fietsoversteken, bruggen, tunnels en asfalt- en betononderhoud.

Onze
producten

Op deze foto zie je een closeup van Thermoflex, de kleurvaste zelfherstellende toplaag die zorgt voor een veilig fietspad, plein en wandelpad

Thermoflex

Meer over Thermoflex

Op deze foto zie je een closeup van MicroAsfalt, het product dat we gebruiken voor asfaltonderhoud

MICROASFALT

Milieubewust asfaltonderhoud

NOX OFF

Reduceert Stikstof

REFERENTIES

ONZE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!