tunnelrenovatie & onderhoud

Een veilig gevoel

Voordelen

Renovatie van Fietstunnels

ALLE EXPERTISE ONDER één DAK

Gecertificeerd

Tunnel Schoon en veilig

Duurzaam herstellen

Een tweede leven voor uw tunnel

In de jaren ’80 besloot men de veiligheid van fietsers te vergroten met rood gekleurde fietspaden. In het begin werd asfalt simpelweg voorzien van een bitumineuze coating met een rode steen, maar al snel verdween de kleur en begon het oppervlak scheuren en craquelé te vertonen. POSSEHL werd benaderd door de markt voor betere oplossingen, wij hebben toen ons laboratorium van cds Polymeren gevraagd een toplaag te ontwikkelen met een hoge levensduur. Samen hadden wij al veel ervaring met toplagen voor luchthavens; een onverslijtbare toplaag voor fietspaden was voor ons een koud kunstje. In 1989 kwam POSSEHL met een unieke zelfherstellende formule: Thermoflex.

Slijtage? Nog steeds niet…

Ruim 30 jaar later kunnen wij met trots vertellen dat de met Thermoflex aangelegde fietspaden nog steeds nauwelijks hersteld of vervangen hoeven te worden. Inmiddels hebben wij een groot deel van de fietspaden in Nederland voorzien van een Thermoflex topcoating.

Een levensduur van wel 30 jaaR

Miljoenen vierkante meters fietspad zijn al voorzien van Thermoflex. Zelden hebben we nog hoeven herstellen of repareren, zelfs niet op de fietspaden die we eind jaren ‘80 aanlegden. Dertig jaar ervaring is wel voldoende om overtuigd te zijn van alle voordelen van Thermoflex! Daarom weten wij dat de levensduur tot wel 30 jaar mogelijk is en geven wij 5 jaar garantie.

POSSEHL laat fietsers niet vallen

Een slecht wegdek kan fietsers lelijk ten val brengen; daarom is een goede toplaag van groot belang. Uit een onderzoek door het ‘Institut für Strassenwesen’ bleek dat acrylhars coatings al binnen 20 uur 10% slijtage aan het oppervlak vertoonden. Na 100 uur belasting van een Thermoflex oppervlak werd geen enkele slijtage waargenomen. Dat is logisch, want onze toplaag is zelfherstellend. Het zet zich terug in zijn eigen vorm dankzij hoge temperaturen en de warmte die ontstaat door de wrijving van het verkeer dat er overheen gaat. Daarnaast is Thermoflex blijvend stroef door hoge textuurdiepte bij slecht weer en het beschermt tegen de invloeden van weer, wind en strooizout. Geef fietsers meer veiligheid met een Thermoflex fietspad.

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Toepassingen voor

WEGEN, FIETSPADEN, BRUGGEN EN TUNNELS

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOX OFF

Binnen 1 dag weer berijdbaar

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!