tunnel renovAtie & onderhoud

Een veilig gevoel

POSSEHL

FIETSTUNNEL Renovatie

Tunnel Schoon en veilig

Duurzaam herstellen

ALLE EXPERTISE ONDER één DAK

Gecertificeerd

Een tweede leven voor uw tunnel

Fietstunnels zorgen ervoor dat fietsers veilig langs gevaarlijke kruisingen of drukke straten kunnen rijden. Toch zorgt niet iedere fietstunnel voor een veilig gevoel. Door verlichting of graffiti, maar ook door gladheid van het asfalt, kapotte wanden of gaten en scheuren in de ondergrond. Door de tunnel te renoveren kan deze gelukkig nog lang zorgen voor een veilige doorgang! 

 

Alle Expertise onder één Dak

De renovatie van een fietstunnel vraagt om diverse  expertises. Het beoordelen van de staat van de betonnen wanden en waar nodig het herstellen ervan. Het repareren van kapot beton in de ondergrond maar ook bijvoorbeeld van fietsgoten en trappen. POSSEHL is gecertificeerd om deze werkzaamheden uit te voeren. 

In overleg met u bepalen we ook wat de gewenste toplaag is voor de ondergrond, wanden en het plafond. Van een coating om betonnen wanden en plafond te beschermen, een kunstof slijtlaag ingestrooid met kwartszand voor een antislip toplaag op de trap of een Thermoflex coating op het fietspad dat qua kleur aansluit op de rest van het fietspad. We hebben alle expertise die u nodig heeft in huis!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier, of bel of mail een van onze collega’s. U vindt de directe contactgegevens hier.

Referenties

ONZE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl