Brugdekken

15 jaar lang een
veilige oversteek

Voordelen

thermoflex brugdekken

conservering brugoppervlak

VrijE kleurkeuze

van verwijderen tot aanbrengen

optimale stroefheid

Slijtvaste stroefheid op brugdekken

Bruggen liggen vaak op cruciale plekken binnen verkeersaders. Een brug afsluiten voor onderhoud of reparatie heeft daarom vaak veel impact. Dat doet u liever niet te vaak, en ook niet te lang. Geef uw brug daarom een Thermoflex toplaag. Met een verwachte levensduur van meer dan 20 jaar hoeft u zich voorlopig geen zorgen meer te maken over de brugdekbekleding. 

We kunnen Thermoflex aanbrengen op asfalt, beton, hout, staal en composiet. Onze kleurvaste coating is geschikt voor alle typen gebruik. Of het nu gaat om een wandel- of fietsbrug of een brug waar ook vrachtwagens overheen rijden.  In tegenstelling tot traditionele coatings is Thermoflex plastisch waardoor deze spanningsvrij op de ondergrond ligt. Dit zorgt voor een uitstekende hechting en maakt onze toplaag bijzonder slijtvast. Wanneer door hitte of kou de ondergrond uitzet of krimpt, beweegt onze toplaag mee. Dat maakt Thermoflex zelfherstellend. Ook bij veelvuldige en zware belasting.

veiligheid door blijvende stroefheid

Wegen, brugdekken, viaducten en tunnels staan bloot aan weersinvloeden en strooizout. Met Thermoflex vergroot u de veiligheid op deze ondergronden, want de toplaag slijt en scheurt niet en kent geen craquelévorming. Bij bruggen, zeker als de ondergrond staal of hout is kunnen direct gevaarlijke situaties optreden wanneer de toplaag beschadigd is. Thermoflex maakt en houdt het wegdek stroef en heeft daarnaast een hoog waterbergend vermogenDe levensduur van het totale behandelde weggedeelte wordt door onze toplaag verlengd. Niet alleen een veilige maar ook een duurzame oplossing dus! 

Een levensduur van meer dan 20 jaar

Thermoflex heeft een aantoonbare levensduurverwachting van meer dan 20 jaar. Meer dan één miljoen vierkante meter aan oppervlakken is al voorzien van Thermoflex. Zelden hebben we nog hoeven herstellen of repareren, zelfs niet op de toplagen die we eind jaren ’80 aanlegden. Bijna 40 jaar ervaring is wel voldoende om overtuigd te zijn van de duurzaamheid van Thermoflex! 

Geluidsreducerende EiGENSCHAPPEN

Door de constructie is er bij bruggen vaak wat meer geluid waarneembaar van verkeer dan bij een reguliere weg. Uit onderzoek is gebleken dat Thermoflex uitstekend presteert op het gebied van Cwegdek en Cinitieel:
 “Uit uitgebreide metingen is gebleken dat de textuur en daarmee de geluidsreductie van Thermoflex, gerealiseerd wordt door het Thermoflex-systeem zelf. Het is dus niet afhankelijk van de ondergrond en de textuur ervan waarop het systeem wordt aangebracht”.  

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Toepassingen voor

Thermoflex

Onze
producten

Op deze foto zie je een closeup van Thermoflex, de kleurvaste zelfherstellende toplaag die zorgt voor een veilig fietspad, plein en wandelpad

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOxFF is een onzichtbaar product. Op deze afbeelding zie je daarom asfalt met daarop de tekst "-NOx"

NOX OFF

Reduceert stikstof

POSSEHL wereldwijd

ONZE Actuele PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl