Veilige bedrijfsvloeren & terreinverharding

Zowel BINNEN ALS BUITEN

Een aanspreekpunt

Voor binnen en buiten

Waarom

Waarom kies je voor POSSEHL

Met het toenemen van het aantal online bestellingen en de stijgende druk op de leveranciers om snel te kunnen leveren, zien we dat er binnen de industrie en logistieke centra steeds meer geautomatiseerd wordt.

Zo ook het interne transport binnen deze sectoren, waarvoor het cruciaal is dat het bedrijfsproces ‘smooth’ verloopt, de coating op de bedrijfsvloer supervlak en de belijning duidelijk is. Daarnaast moet zowel binnen als buiten de vloer vaak vloeistofdicht zijn zodat schadelijke stoffen niet de grond binnendringen.

Gaten, scheuren en andere oneffenheden moeten zo snel mogelijk verholpen worden, zodat de efficiëntie van het bedrijfsproces niet wordt verstoord.

Omdat wij weten dat de vloeren u niet dagelijks bezighouden, is het wel zo handig om één aanspreekpunt te hebben voor zowel de bedrijfsvloer als de terreinverharding.

Binnen en buiten worden door ons tegelijk aangelegd, hersteld of gerenoveerd. Dat doen we gecertificeerd en met onze eigen producten waar we al meer dan 30 jaar mee werken.

Onze
producten

ESD vloeren

Veilige en duurzame ESD VLOEREN

EPOXY

breed scala aan RAL-kleuren

JAKBO

alternatief voor industriële vloeren.

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Toepassingen van

Onze coatings

POSSEHL wereldwijd

ONZE ACTUELE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op: