fietspaden & fietssuggestiestroken

Veilig, kleurvast en duurzaam

THERMOFLEX

VOORDELEN

Aantoonbare levensduur 20+ jaar

Kleurvast

Zelfherstellend

Goed zichtbaar in donker en bij regen

Bewezen onverslijtbaar.

In de jaren ’80 ontwikkelend we onze eigen coating: Thermoflex. Inmiddels hebben we dus al bijna 40 jaar ervaring met dit product. Deze plastische toplaag is spanningsvrij en zelfherstellend, waardoor de coating én de ondergrond waarop deze is aangebracht, lang behouden blijven.

En het mooiste is dat fietssuggestiestroken die we in onze beginjaren hebben aangelegd, er nog dikwijls ongeschonden bij liggen. Een levensduur van meer dan 20 jaar van deze duurzame toplaag is dan ook geen valse belofte! Voor fietsers betekent dit een stroever en veiliger fietspad dat beter zichtbaar is in het donker en niet beïnvloed wordt door vorst.

Thermoflex kan op asfalt, beton, hout, staal en composiet worden aangebracht. Afhankelijk van uw wensen is de toplaag ook leverbaar in een biobased variant. We strooien de Thermoflex toplaag af in de door u gewenste kleur met natuurgesteente of circulair glasaggregaat. 

THERMOFLEX VS. ROOD ASFALT

In het verleden werd ook rood asfalt gebruikt voor fietspaden, gemaakt op basis van blanke bitumen. Door het uitfaseren van blanke bitumen stapt men nu steeds vaker over op zwart asfalt dat gepigmenteerd is met ijzeroxide. Het resulteert in een meer bruinachtige tint, waardoor het onderscheid tussen de rijbaanloper en fietssuggestiesstrook vervaagt. Thermoflex is kleurvast en blijvend stroef en goed zichtbaar ook in het donker en bij regen. Dit verhoogt de verkeersveiligheid voor de fietsers aanzienlijk!

Een levensduur van MEER DAN 20 jaar

Thermoflex heeft een aantoonbare levensduurverwachting van meer dan 20 jaar. Meer dan één miljoen vierkante meter aan oppervlakken is al voorzien van Thermoflex. Zelden hebben we nog hoeven herstellen of repareren, zelfs niet op de toplagen die we eind jaren ’80 aanlegden. Bijna 40 jaar ervaring is wel voldoende om overtuigd te zijn van de duurzaamheid van Thermoflex! 

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Onze
producten

Op deze foto zie je een closeup van Thermoflex, de kleurvaste zelfherstellende toplaag die zorgt voor een veilig fietspad, plein en wandelpad

Thermoflex

Blijvend stroef, kleurvast en zelfherstellend

Op deze foto zie je een closeup van MicroAsfalt, het product dat we gebruiken voor asfaltonderhoud

MICROASFALT

Milieubewust asfaltonderhoud

NOxFF is een onzichtbaar product. Op deze afbeelding zie je daarom asfalt met daarop de tekst "-NOx"

NOX OFF

REDUCEERT
STIKSTOF

REFERENTIES

ONZE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl