Thermoflex

de beste toplaag van Nederland

de beste toplaag
van Nederland

In de jaren ’80 ontwikkelend we onze eigen coating: Thermoflex. Inmiddels hebben we dus al bijna 40 jaar ervaring met dit product. Deze plastische toplaag is spanningsvrij en zelfherstellend, waardoor de toplaag én de ondergrond waarop deze is aangebracht, lang behouden blijven.

Thermoflex heeft een aantoonbare levensduurverwachting van meer dan 20 jaar. Meer dan één miljoen vierkante meter aan oppervlakken is al voorzien van Thermoflex. Zelden hebben we nog hoeven herstellen of repareren, zelfs niet op de toplagen die we eind jaren ’80 aanlegden. Ook de stroefheid is nog steeds op het vereiste niveau. Bijna 40 jaar ervaring is wel voldoende om overtuigd te zijn van de duurzaamheid van Thermoflex! Daarom weten wij dat de levensduur van meer dan 20 jaar mogelijk is.

Thermoflex kan op asfalt, beton, hout, staal en composiet worden aangebracht. Afhankelijk van uw wensen is de toplaag ook leverbaar in een biobased variant. We strooien de Thermoflex toplaag af in de door u gewenste kleur met natuurgesteente of circulair glasaggregaat. 

Geluidsreducerend

Uit onderzoek van Rijkswaterstaat blijkt dat Thermoflex uitstekend presteert op het gebied van Cwegdek en Cinitieel: “Uit uitgebreide metingen is gebleken dat de textuur en daarmee de geluidsreductie van Thermoflex, gerealiseerd wordt door het Thermoflex-systeem zelf. Het is dus niet afhankelijk van de ondergrond en de textuur ervan waarop het systeem wordt aangebracht”, vertelt het rapport. Wilt u een toplaag waarmee u geluidsoverlast en omgevingsoverlast vermindert? Dan kiest u voor Thermoflex.

De voordelen van Thermoflex Slijtlaag

Met Thermoflex geniet u van allerlei voordelen. Zowel financieel, als in tijd, als voor het milieu. De voordelen voor u op een rij:

  • Thermoflex gaat bewezen minimaal 20 jaar mee, terwijl vergelijkbare producten 8 jaar mee gaan. U hoeft dus veel minder vaak uw toplaag opnieuw aan laten te brengen, waardoor u flink kosten bespaart.
  • Thermoflex is zelfherstellend, wat betekent dat uw ondergrond schadevrij blijft.
  • Thermoflex behoudt grip onder alle weersomstandigheden, waardoor de ondergrond veilig blijft, zelfs bij heftige regen.
  • Thermoflex is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor u kiest wat bij uw ondergrond of project past.
  • Thermoflex heeft tot 10% minder uitstoot dan vergelijkbare producten, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Royal Haskoning DHV.

Advies nodig?

Bestekteksten

Aanvragen

Wilt u bestekteksten van Thermoflex aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl