efficiënte en Veilige oplossingen

Voor luchthavens

vliegveldoplossingen

Veilig en efficiënt

Daarom

Waarom kies je voor POSSEHL

In 1969 bedacht NASA de ultieme toplaag voor de start- en landingsbaan van spaceshuttles. Het daadwerkelijk ontwikkelen van zo’n bekleding, is echter een veel grotere uitdaging en is ze uiteindelijk nooit gelukt.

De oprichter van POSSEHL Spezialbau raakt geïnspireerd door dit ‘geheime’ recept van de NASA en laat zich door niets en niemand tegenhouden. Hij ontwikkelt in de tijd van de koude oorlog voor de NAVO, op basis van dit recept, een toplaag met een schutkleur. Start- en landingsbanen van militaire vliegvelden zijn zo vanuit het luchtruim niet duidelijk zichtbaar. Daarnaast hebben ze door het stroeve oppervlak een veel kortere start- en landingsbaan nodig.

Inmiddels zijn we met deze receptuur voor bekledingen van start- en landingsbanen al decennia succesvol. Vanaf 1975 werken we (in eerste instantie vanuit Bavel en later vanuit Oosterhout) voor alle luchthavens in de Benelux.

Onze adviseurs vliegen regelmatig de wereld rond om andere luchthavens te adviseren over de oppervlakbehandeling van hun landingsbaan en leveren we aan meer dan honderden vliegvelden over de hele wereld onze producten, zoals Antiskid.

Onze
producten

FL8safe

Hoge frictiewaarde

ice off dust off

Gemakkelijk aan te brengen

NOX off

Stikstof reductie

POSSEHL fl8safe

around the world

REFERENTIES

ONZE PROJECTEN

Neem direct contact op!

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!