Onze oplossingen Voor Luchthavens

Veilig en efficient

vliegveldoplossingen

Veilig en efficiënt

Daarom

Waarom kies je voor POSSEHL

Een goed onderhouden luchthaven gaat niet alleen over beton en asfalt, maar vooral over veiligheid en efficiëntie. Met meer dan 40 jaar ervaring  op zowel commerciële als defensie luchthavens weten wij wat er nodig is om dit te mogelijk te maken. 

We voorzien start- en landingsbanen van onze innovatieve toplaag FL8SAFE, installeren AGL verlichting en kunnen u helpen met een effectieve onderhoudsstrategie om de levensduur van landingsbanen te verlengen. 

Vanuit onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise hebben we onze eigen materialen ontwikkeld die voldoen aan de strenge eisen die er zijn voor deze branche. Van onze toplaag FL8SAFE met uitzonderlijke antislip eigenschappen, tot de kwalitatief hoogwaardige producten van onze zusteronderneming cds Polymere voor het fixeren van de AGL bekabeling en lampen.  

Vanuit onze vestiging in Oosterhout zijn we actief op vrijwel alle luchthavens in de Benelux. Onze producten worden zelfs wereldwijd toegepast, waarbij onze adviseurs kunnen adviseren over de beste oppervlakbehandeling van de vliegvelden.

Onze
producten

Afbeelding van een start / landingsbaan waar FL8SAFE is toegepast

FL8safe

Hoge frictiewaarde

foto van een besneeuwd vliegveld.

ice AWAY dust AWAY

TOT 60 UUR IJSVRIJ | MILIEUNEUTRAAL

Op deze afbeelding zie je asfalt waar op de ene helft Everphalt is toegepast om het asfalt te conserveren en op de andere helft niet. Het verschil is minimaal.

EVERPHALT

VERLENGT DE LEVENSDUUR

REFERENTIES

ONZE PROJECTEN

Neem direct contact op!