KLEUR OP MAAT in openbare ruimtes

Recreatie & Landschap

KLEURRIJKE accenten

Openbare ruimtes

Daarom

Waarom kies je voor Possehl

Creativiteit, duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand bij onze oplossingen voor landschapsinrichting en openbare ruimte. Van een natuurlijk ogend wandelpad tot een kleurrijk plein om te spelen en van een rotonde met glinstereffect tot een landmark: wij maken het mogelijk. Uw creativiteit wordt niet beperkt door de mogelijkheden! We laten u graag ervaren wat er mogelijk is in oplossingen, techniek en kleur in ons Experience Center. 

Thermoflex is toe te passen op asfalt, beton, hout en staal. Deze toplaag blijft stroef wat zorgt voor veiligheid voor de gebruikers. En door te kiezen voor opvallende kleuren of glinstereffecten zijn weggedeeltes beter zichtbaar. Thermoflex is een kleurvast product, daardoor blijft ook de uitstraling waar u voor kiest gewaarborgd.

Bij de instrooimaterialen kunt u kiezen voor circulair glasaggregaat in iedere gewenste kleur of natuurgesteente. Naast de reguliere Thermoflex hebben we ook Thermoflex Biobased. De toplaag beschermt het onderliggende oppervlak daarnaast tegen de invloeden van weer, wind en strooizout. Dit voorkomt dat gevaarlijke slijtageplekken, scheuren en craquelé ontstaan. De levensduur van het behandelde weggedeelte wordt dan ook verlengd door Thermoflex . Niet alleen een veilige maar ook een duurzame oplossing dus! 

Onze
producten

Op deze foto zie je een closeup van Thermoflex, de kleurvaste zelfherstellende toplaag die zorgt voor een veilig fietspad, plein en wandelpad

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

NOxFF is een onzichtbaar product. Op deze afbeelding zie je daarom asfalt met daarop de tekst "-NOx"

NOX OFF

Reduceert stikstof

Op deze foto zie je een closeup van MicroAsfalt, het product dat we gebruiken voor asfaltonderhoud

Micro asfalt

Binnen 1 dag weer berijdbaar

Bezoek ons
Experience centER

REFERENTIES

ONZE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl