Experience
Center

Zelf experimenteren

Beleef de mogelijkheden!

Het Experience Center van POSSEHL is een plek waar de droom van iedere architect, ontwerper en/of designer voor infrastructuur uitkomt. Doe inspiratie op en beleef de mogelijkheden van onze eigen duurzame en veilige top- en slijtlagen. Voor fietsstroken, landings- en busbanen, brugdekken en meer!

BEZOEK HET EXPERIENCE CENTER VIRTUEEL

Advies & Zelf experimenteren

Inspiratie opdoen, ontdekken én bespreken. Al  bijna 40 jaar streven we ernaar om altijd een passende toplaag te vinden voor iedere toepassing. In ons Experience Center neemt u zelf de leiding en adviseren we bij uw keuze. Kies uit diverse afstrooimaterialen zoals natuurgesteente, maar ook glasaggregaat van ColVitro in bijna iedere denkbare RAL-kleur. Stel zelf toplagen samen, combineer verschillende materialen, maak proefplaatjes en vergelijk deze. Alleen zo komt u tot de beste oplossing voor uw wegdek of vloer. We denken graag met u mee. Kom vooral langs voor een vrijblijvende afspraak!

contact

Neem contact met ons op om meer informatie op te vragen over onze producten of over het Experience Center, of maak een afspraak om zelf onze toplagen te ontdekken en met ons in gesprek te gaan in ons Experience Center. Alleen een vraag stellen? Dat kan ook altijd!

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!