Herstel & Levensduur-Verlenging asfalt

Milieubewust en snel

Voordelen

Preventieve onderhoudsmaatregelen

6 tot 10 keer goedkoper dan aanbrengen nieuw asfalt.

Verlaagt de CO2 voetafdruk met meer dan 50% t.o.v. warm aangebracht asfalt.

Minder ad-hoc herstel werkzaamheden.

Wegen zijn binnen 1 uur weer begaanbaar.

Verdubbel de levensduur van asfaltverharding

Asfaltverharding gaat gemiddeld 20 jaar mee maar meestal zien we na 10 à 15 jaar dat de conditie van de onbehandelde asfaltverharding door weersinvloeden en gebruik afneemt. Er ontstaat rafeling, craquelé, onvlakheden en / of scheurvorming. De wegbeheerder heeft als taak om deze problemen direct op te lossen, wat de planning soms in de war kan schoppen.

POSSEHL heeft diverse oplossingen waarmee u het wegdek preventief kunt onderhouden en kunt repareren. Dit doen we onder meer met MicroAsfalt. De voordelen hiervan zijn dat werkzaamheden minder ad-hoc hoeven te worden uitgevoerd, de levensduur van het asfalt wordt verlengd, het duurzamer is voor het milieu en u kunt besparen op budgetten.

6 tot 10 keer goedkoper

Het aanbrengen van nieuw asfalt is een dure aangelegenheid, zeker als je daarbij alle indirecte kosten meerekent. Denk daarbij aan het schrijven van bestekken, het afzetten van de weg, tijdelijke markeringen aanbrengen, omleidingskosten en publicatiekosten. Daarnaast vergt het veel geduld van de weggebruiker aangezien wegen soms wekenlang niet berijdbaar zijn. Preventieve levensduur verlengende onderhoudsmaatregelen zijn over het algemeen 6 tot 10 keer goedkoper dan het aanbrengen van nieuw asfalt.

Milieubewuste Keuze

MicroAsfalt wordt op locatie koud bereid. De CO2-footprint is daardoor 50% lager dan bij heet asfalt. Daarnaast is het verbruik van primaire grondstoffen 80% lager omdat de productie elk moment gestopt en opgestart kan worden. Bovendien is onze MicroAsfalt-machine geschikt voor HVO100; deze brandstof stoot tot 90% minder CO2 uit tijdens gebruik. 

Binnen 1 uur kan de weg weer open

Een ander groot voordeel van preventief wegonderhoud is dat dit razendsnel gebeurt. De weg is binnen 1 uur weer berijdbaar. 

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Toepassingen voor

Asfaltonderhoud & betononderhoud

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOx OFF

Binnen 1 dag weer berijdbaar

POSSEHL wereldwijd

ONZE Actuele PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!