Kleurgebruik in openbare ruimtes

Wij maken uw verbeelding realiteit

Voordelen

Kleurgebruik Glitteraccenten

Al meer dan 40 jaar bewezen de beste toplaag

Lagere CO2
voetafdruk

GROTE BESPARING OP TIJD EN GELD

Na aanleg binnen één dag begaanbaar

Pleinen, wegen en paden in elke gewenste kleur

POSSEHL biedt niet alleen functionaliteit maar ook verschillende mogelijkheden om diversiteit te uiten. Vanuit POSSEHL hebben we een voorkeur voor het gebruik van natuurkleuren. Natuurgesteente heeft namelijk het grote voordeel dat het door-en-door gekleurd is, waardoor het behandelde oppervlak jarenlang dezelfde kleur behoudt, ook na intensief gebruik. Zo krijgen asfaltpaden en openbare ruimtes een natuurlijke en hoogwaardige uitstraling.

Mocht uw ontwerp echter specifieke RAL-kleuren nodig hebben, dan hebben we diverse mogelijkheden om een afstrooimateriaal te leveren in de door u gewenst kleur.

Maak het verschil met kleur

Parken, pleinen en speelparken zijn enkele voorbeelden waarin kleurgebruik het verschil maakt. De mogelijkheden van kleurgebruik die POSSEHL biedt, zijn voor u de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een specifieke kleur voor in uw ontwerp. Wilt u gekleurde (wandel)paden of zelfs creative patronen in uw ontwerpen? Bekijk de kleurmogelijkheden van POSSEHL.

Altijd een passende oplossing

Of het nu gaat om fietspaden, wandelpaden of overige verkeers- en/of recreatiewegen, POSSEHL heeft de oplossing voor u. Met diverse kleuren en mogelijkheden beschikbaar, zit er altijd een toplaag bij dat perfect aansluit bij uw ontwerp. Al meer dan 30 jaar heeft POSSEHL diverse wegen bekleed met Thermoflex naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers.

Bekijk alle kleurmogelijkheden

Plan een dag in onze
Experience center

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOx off

Binnen 1 dag weer berijdbaar

Toepassingen van

Accenten

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!