Onbeperkt in KLEURGEBRUIK

Wij maken uw verbeelding realiteit

Voordelen

EINDELOZE Kleurmogelijkheden

Onbeperkt in ontwerp

EXTRA ATTENTIEWAARDE

KLEURVAST

BIOBASED&CIRCULAIRE OPTIES

Pleinen, wegen en paden in elke gewenste kleur

Met Thermoflex bieden we niet alleen een hele goede toplaag maar een enorme diversiteit in kleuren en materialen. We hebben voor zowel de coating als het afstrooimateriaal mogelijkheden in vrijwel iedere RAL-kleur die u wenst. Of het nu een natuurlijke uitstraling moet zijn waarbij een wandelpad van zand lijkt te zijn gemaakt, een regenboogzebrapad of een kleurrijk speelplein we maken het mogelijk. 

De mogelijkheden van kleurgebruik die POSSEHL biedt, zijn de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een specifieke kleur of zelfs creatieve patronen in uw ontwerpen. Onderstaand ziet u al enkele voorbeelden van projecten die we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren.

EXPERIMENTEER ZELF MET KLEUR

Uiteraard zijn we graag bereid om u meer te vertellen over de mogelijkheden qua kleuren en materialen. Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen of een afspraak in te plannen om ons Experience Center te bezoeken. Daar kunt u zelf experimenteren met kleuren en materialen om zelf te ervaren wat het beste past bij uw ontwerp!

Bezoek ons Experience center

Toepassingen van

Accenten

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl