Inrichten van de openbare ruimte

Kleuren die passen in de omgeving

Voordelen

Inrichten openbare ruimte met Thermoflex

Onbeperkte Kleurkeuze

Kleurvast

Biobased&Circulaire opties

Lange levensduur

Ontwerp met Possehl

Als landschapsarchitect of ontwerper van de openbare ruimte wilt u niet beperkt worden door de kleuren van asfalt, beton, klinkers of halfverharding. Gelukkig is met onze toplagen vrijwel alles mogelijk. Opvallende kleuren om te zorgen voor een veilige verkeerssituatie, natuurlijke kleuren die aansluiten bij de omgeving, eyecatchers in een wijk: wij kunnen het! In de bijna 40 jaar dat wij Thermoflex aanbrengen hebben we de meest uiteenlopende projecten gedaan. Van wandelpaden in een zandkleur en glitteraccenten voor een veilige oversteek, tot regenboog zebrapaden en schoolpleinen met een fel bloemenpatroon. Met onze toplaag Thermoflex zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Altijd een passende oplossing

U kunt zelf het afstrooimateriaal uitkiezen om de uitstraling te realiseren die u voor ogen heeft. Natuurgesteente is in vele kleurmogelijkheden te krijgen en het is door en door gekleurd. Wilt u echter een zelf samengestelde kleur kiezen, dan kunnen we colour sand of circulair glasaggregaat in de door u gekozen RAL-kleur laten kleuren. 

Mooi Én Duurzaam

Thermoflex kan op asfalt, beton, hout, staal en composiet worden aangebracht en beschermt de ondergrond tegen veroudering door onder meer UV straling.  Door de plastische eigenschappen is de toplaag zelfherstellend.  

Thermoflex is kleurvast en heeft een aantoonbare levensduurverwachting van meer dan 20 jaar. Niet alleen mooi maar ook duurzaam dus! En wilt u een alternatief dat nog meer milieubewust is? Kies dan voor Thermoflex Biobased en strooi deze in met circulair glasaggregaat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uiteraard zijn we graag bereid om u meer te vertellen over de mogelijkheden van onze producten voor de inrichting van de openbare ruimte. Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen of een afspraak in te plannen om ons Experience Center te bezoeken. Daar kunt u zelf experimenteren met kleuren en materialen om zelf te ervaren wat het beste past bij uw ontwerp!

Bezoek ons
Experience centER

Toepassingen van

Accenten

Possehl wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl