Landschaps-inrichting

Een kleur die past in het ontwerp

Voordelen

Possehl's landschapsinrichting

Al meer dan 40 jaar bewezen de beste toplaag

Lagere CO2 voetafdruk

Levensduurverlengend

Na aanleg binnen één dag begaanbaar

Ontwerp met Possehl

Als landschapsarchitect of ontwerper wilt u niet beperkt worden door de grijze kleur van asfalt, beton of halfverharding die veelvuldig onderhouden moeten worden om het beeld in tact te laten.

De toplagen van POSSEHL kunnen in elke gewenste kleur worden afgestrooid waardoor het ontworpen gebied precies die uitstraling krijgt, die u voor ogen heeft.

Altijd een passende oplossing

Met onze Thermoflex toplagen is van alles mogelijk. In de 30 jaar dat wij thermoflexaanbrengen hebben we de meest uiteenlopende projecten gedaan. Van wandelpaden in een zandkleur, tot opritten van chique villa’s met glitters, tot schoolpleinen met een fel bloemenpatroon. Met Thermoflex zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Wordt de weg veelvuldig gebruikt, dan adviseren wij een afstrooimateriaal van een hard natuurgesteente. Natuurgesteente is in vele kleurmogelijkheden te krijgen en het is door en door gekleurd. Bij slijtage van het gesteente behoudt de toplaag zijn kleur.

Wilt u echter een zelf samengestelde kleur kiezen, dan kunnen we colour sand in de door u gekozen RAL-kleur laten verven. We adviseren dan wel een extra toplaag over het zand omdat deze optie minder kleurvast is dan een door-en-door gekleurd natuurgesteente. Bij slijtage verliest de laag sneller zijn kleur.

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

ASKO

Binnen 1 dag weer berijdbaar

Bezoek ons
Experience centre

Toepassingen van

Accenten

Possehl wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!