Onderhoudsvrije wandelpaden

MET EEN Natuurlijke uitstraling

Voordelen

Thermoflex wandelpaden

Natuurlijke uitstraling

STROEF EN VEILIG

Onderhoudsvrij

Na aanleg binnen één dag begaanbaar

Natuurlijk wandelpad zonder onderhoud

In veel parken wordt halfverharding gebruikt voor loop- en wandelpaden. Dit geeft een mooie natuurlijke uitstraling maar vraagt vaak veel onderhoud. Woekerend onkruid, verzakkingen in het pad en steenslag dat in de bermen belandt. Tijdens regenachtige periodes zijn paden vaak minder goed begaanbaar. En als het onderhoud niet tijdig gebeurt kunnen onveilige situaties ontstaan door bijvoorbeeld verzakkingen of gaten.

Een Themoflex bekleding op een loop- of wandelpad biedt hier een goede oplossing, zeker voor intensief gebruikte paden. Denk bijvoorbeeld aan wandelpaden in dierentuinen en pretparken die in de zomermaanden continu in gebruik zijn of wandelpaden bij verzorgingstehuizen waar ouderen met hun rollator een wandeling maken. 

Onze toplaag is zelfherstellend, kleurvast en behoudt zijn stroefheid. Zo kunnen de gebruikers genieten van een veilig wandelpad dat past in de omgeving!

 

Duurzame accenten in openbare ruimtes

Als landschapsarchitect of ontwerper wilt u niet beperkt worden door de grijze kleur van asfalt, beton of halfverharding die veelvuldig onderhouden moeten worden om het beeld in tact te laten. Thermoflex kan worden afgestrooid met een natuurgesteente of circulair glas in een kleur die past bij de omgeving. In ons Experience Center kunt u zelf experimenteren met de best passende oplossing. Zo krijgt het ontworpen gebied precies die uitstraling die u voor ogen heeft!

Een levensduur van meer dan 15 jaar

De toplaag heeft een levensduur van meer dan 15 jaar. Meer dan één miljoen vierkante meter oppervlakte is al voorzien van Thermoflex. Zelden hebben we nog hoeven herstellen of repareren, zelfs niet op de rijstroken die we eind jaren ’80 aanlegden. Dertig jaar ervaring is wel voldoende om overtuigd te zijn van alle voordelen van Thermoflex! 

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

Glitteraccenten

Binnen 1 dag weer berijdbaar

Bezoek ons
Experience center

Toepassingen van

KLEUREN In de openbare ruimte

POSSEHL wereldwijd

ONZE Actuele PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!