Onderhoudsvrije wandelpaden

MET EEN Natuurlijke uitstraling

Voordelen

Thermoflex wandelpaden

Natuurlijke uitstraling

STROEF EN VEILIG

Onderhoudsvrij

KLEURVAST

Natuurlijk wandelpad zonder onderhoud

In veel parken wordt halfverharding gebruikt voor loop- en wandelpaden. Dit geeft een natuurlijke uitstraling maar vraagt vaak veel onderhoud. Woekerend onkruid, verzakkingen in het pad en steenslag dat in de bermen belandt. Tijdens regenachtige periodes zijn paden vaak minder goed begaanbaar. En als het onderhoud niet tijdig gebeurt kunnen onveilige situaties ontstaan door bijvoorbeeld verzakkingen of gaten.

Een Themoflex bekleding op een loop- of wandelpad biedt hier een goede oplossing. We kunnen deze toplaag aanbrengen op onder meer asfalt, beton en hout. Een uitkomst, zeker voor intensief gebruikte paden zoals paden in dierentuinen en pretparken of wandelpaden bij verzorgingstehuizen waar ouderen met hun rollator een wandeling maken. 

Door te kiezen voor een kleur en afstrooimateriaal dat past bij de omgeving, creëert u een mooie en natuurlijke uitstraling. Thermoflex is zelfherstellend, kleurvast en behoudt zijn stroefheid. Zo kunnen de gebruikers genieten van een veilig wandelpad dat past in de omgeving!

 

Een levensduur van meer dan 20 jaar

Thermoflex heeft een aantoonbare levensduurverwachting van meer dan 20 jaar. Meer dan één miljoen vierkante meter aan oppervlakken is al voorzien van Thermoflex. Bijna 40 jaar ervaring is wel voldoende om overtuigd te zijn van de duurzaamheid van Thermoflex! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We laten u graag ervaren wat er mogelijk is in oplossingen, techniek en kleur in ons Experience Center.  U kunt hier zelf aan de slag met kleuren en materialen om te zien wat het beste past bij uw ontwerp. Zo krijgt het ontworpen gebied precies die uitstraling die u voor ogen heeft!

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen of een afspraak in te plannen om ons Experience Center te bezoeken. 

Bezoek ons
Experience center

Toepassingen van

KLEUREN In de openbare ruimte

POSSEHL wereldwijd

ONZE Actuele PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl