Glinsteraccenten

DAG EN NACHT OPVALLEND

Voordelen

Glinsteraccenten met Thermoflex

Zichtbaar & Opvallend

Lange levensduur

Kleurvast

Duurzame keuze

Glinsteraccenten

Naast functionaliteit, biedt Thermoflex verschillende mogelijkheden om op te vallen. De toplagen van POSSEHL kunnen in iedere gewenste kleur worden afgestrooid, inclusief glinsteraccenten. Op deze manier kan een wegverharding het verschil maken in een omgeving waarin het landschap er toe doet. Glitters zorgen ervoor dat een fietsoversteekplaats of kruising extra opvalt en ze geven een plein of toegangsweg een luxe uitstraling. 

Blijvende kwaliteit

Met de glinsteraccenten van POSSEHL bereikt u die extra stap zonder concessies te doen in de kwaliteit van de toplaag. Fraai en slijtvast, blijvende stroefheid en een aantoonbare levensduurverwachting van meer dan 20 jaar. 

Toepasbaar

De glinster accenten van POSSEHL zijn onder ander toepasbaar op :
– Pleinen
– Recreatiegebieden
– Wandelpaden
– Brugdekken
– Landmarks

Pionier

Wist u trouwens dat wij de allereerste waren die ooit een glinster toplaag toepasten? Een voorbeeld dat internationale aandacht trok en inmiddels op veel plaatsen navolging heeft gekregen!

Altijd een passende oplossing

Of het nu gaat om fietspaden, wandelpaden of overige verkeers- en/of recreatiewegen, POSSEHL heeft de oplossing voor u. Met diverse kleuren en mogelijkheden beschikbaar, zit er altijd een toplaag bij dat perfect aansluit bij uw ontwerp. Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen of een afspraak in te plannen om ons Experience Center te bezoeken. Daar kunt u zelf experimenteren met kleuren en materialen om zelf te ervaren wat het beste past bij uw ontwerp!

Bezoek ons
Experience center

REFERENTIES

ONZE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl