terreinverharding

Maximale rendement en beschikbaarheid

Voordelen

Onderhoud terreinverharding

Kostenbesparend (OPEX)

Duurzaam lage Co2 voetprint

Levensduurverlengend

Weinig operationele Belemmering

Een goede terreinverharding

Een goede terreinverharding hoort u jarenlang plezier op te leveren. Het hoort immers niet tot uw dagelijkse attentiegebieden en daarom moet het gewoon goed zijn. De levensduur van uw asfalt op uw terrein is echter eindig en dan kan het flinke overlast veroorzaken. Denk aan scheuren, gaten, losse steentjes en kuilen.
Daarom is het belangrijk dat uw voordat dat problemen beginnen. Als gecertificeerde experts op het gebied van asfalt en beton weten we en herkennen we problemen vroegtijdig. Door vroege signalering kunnen we de levensduur van uw terreinverharding maximaal verlengen voor een fractie van de prijs van het nieuw aanleggen.

Beton-/asfaltonderhoud

Als verharde oppervlakken glad, uitgesleten, oneffen of aangetast zijn biedt POSSEHL u diverse mogelijkheden. Zelfs de voorbehandelingsmethoden (stofarmstralen Blastrac) of het wegslijpen van oneffenheden middels een Bumpcutter heeft POSSEHL zelf in huis.

Toegangswegen en hellingbanen kunnen in speciale gevallen niet alleen vragen om een duurzame deklaag, maar tevens om een esthetisch verantwoorde afwerklaag. Het aanbrengen van een dergelijke functionele maar ook mooie vloer, vraagt om het vakmanschap van een ervaren toplaag-expert.

Certificeringen van POSSEHL

– ISO 9001 2015
– VCA**
– SIKB 7700
– BRL 3201
– BRL 9320

– BSB ASP-004
– CE-markeringen

Voordelen voor uw dock

Door weersinvloeden maar ook bijvoorbeeld door gelekte vloeistoffen en het gebruik van strooizout kan uw loading dock schade oplopen. Dit kunnen wij eveneens herstellen.

Onze
producten

ESD vloeren

Veilige en duurzame ESD VLOEREN

epoxy vloeren

breed scala aan
RAL-kleuren

Jakbo

Alternatief Voor insdustriele vloeren

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Toepassingen voor

Onze epoxy vloeren

POSSEHL wereldwijd

ONZE ACTUELE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!