JAKBO vloeren van POSSEHL

ALTERNATIEF VOOR INDUSTRIELE VLOEREN

Voordelen

JAKBO vloeren

Chemisch en mechanisch hoog resistent

Duurzaam

Naadloos

Eenvoudig reinigbaar

Alternatief voor industriele vloeren

De functionele eisen die gesteld worden aan moderne industriële vloeren worden steeds uitgebreider en ingewikkelder. Het kan voor een bedrijf dan ook ingewikkeld zijn om een bedrijfsvloer te vinden die hieraan voldoet. Daarnaast is het ook fijn als deze vloer er aantrekkelijk uitziet en minimale onderhouds- en reiniging nodig heeft. De JAKBO vloeren van POSSEHL voldoen aan deze criteria, zijn gecertificeerd en bieden dan ook een uitstekend alternatief voor traditionele industriële vloeren.

De juiste afwerking

De Jakbo vloeren van POSSEHL zijn cementgebonden. Om deze vloeren te leggen, wordt eerst een grondige oppervlaktebehandeling uitgevoerd. Afhankelijk van de situatie ter plaatse is  revitalisatie ook mogelijk zonder het bedrijf stil te leggen. Het schuren gebeurt zonder gebruik van chemicaliën. Zelfs bij hardnekkig oppervlakkig vuil kan het resultaat van de bewerking er als nieuw uitzien. Stap voor stap wordt de ondergrond in verschillende fasen afgewerkt voor het uiteindelijke resultaat van de Jakbo vloer wordt toegepast. Desgewenst is een individuele kleurstelling mogelijk, bijv. door toevoeging van kleurpigmenten en/of bijzondere steentoeslagen.

Certificeringen van POSSEHL

ISO 9001 2015
VCA**
SIKB 7700
BRL 3201
BRL 9320

BSB ASP-004
CE-markeringen

Preventieve maatregelen

Functioneel en rendabel bij nieuwbouw en revitalisering werkzaamheden van POSSEHL zijn tevens geschikt voor de revitalisatie van oude Jakbo vloeren. Om revitalisering van Jakbo vloeren van POSSEHL zo veel mogelijk te voorkomen worden preventieve maatregelen genomen. De Jakbo vloeren krijgen afsluitend altijd een speciale oppervlaktebehandeling, die tegen vlekken beschermt en bovendien de reiniging nog eenvoudiger maakt. Deze bescherming is geschikt voor levensmiddelen, diffusie-open en bestand tegen de meeste agressieve stoffen.

Onze
producten

ESD vloeren

Veilige en duurzame ESD VLOEREN

epoxy vloeren

breed scala aan
RAL-kleuren

Jakbo

Alternatief Voor insdustriele vloeren

Toepassingen voor

Onze epoxy vloeren

POSSEHL wereldwijd

ONZE ACTUELE PROJECTEN