Walsbeton vloeren
van POSSEHL

Het alternatief voor traditionele industriële vloeren

Voordelen

Walsbeton vloeren van possehl

Naadloze voegen

Het schuren gebeurt zonder gebruik van chemicaliën

Co2 reducerend, 45% Minder belastend

Snelle uitvoering ten opzichte Van traditionele vloeren.

De juiste afwerking met walsbeton

De walsbeton vloeren van POSSEHL zijn cementgebonden. Om deze vloeren te leggen, wordt eerst een grondige oppervlaktebehandeling uitgevoerd. Afhankelijk van de situatie ter plaatse is revitalisatie ook mogelijk zonder het bedrijf stil te leggen. Het schuren gebeurt zonder gebruik van chemicaliën. Zelfs bij hardnekkig oppervlakkig vuil kan het resultaat van de bewerking er als nieuw uitzien. Stap voor stap wordt de ondergrond in verschillende fasen afgewerkt voor het uiteindelijke resultaat van de walsbeton wordt toegepast. Desgewenst is een individuele kleurstelling mogelijk, bijv. door toevoeging van kleurpigmenten en/of bijzondere steentoeslagen.

Voldoet aan alle functionele eisen

De functionele eisen die gesteld worden aan moderne industriële vloeren worden steeds uitgebreider en ingewikkelder. Het kan voor een bedrijf dan ook ingewikkeld zijn om een bedrijfsvloer te vinden die hieraan voldoet. Daarnaast is het ook fijn als deze vloer er aantrekkelijk uitziet en minimale onderhouds- en reiniging nodig heeft. De DTF vloeren van POSSEHL voldoen aan deze criteria, zijn gecertificeerd en bieden dan ook een uitstekend alternatief voor traditionele industriële vloeren.

Preventieve maatregelen

Functioneel en rendabel bij nieuwbouw en revitalisering werkzaamheden van POSSEHL zijn tevens geschikt voor de revitalisatie van oude DFT-vloeren. Om revitalisering van DTF vloeren van POSSEHL zo veel mogelijk te voorkomen worden preventieve maatregelen genomen. De DTF vloeren krijgen afsluitend altijd een speciale oppervlaktebehandeling, die tegen vlekken beschermt en bovendien de reiniging nog eenvoudiger maakt. Deze bescherming is geschikt voor levensmiddelen, diffusie-open en bestand tegen de meeste agressieve stoffen.

Onze
producten

ESD vloeren

Veilige en duurzame ESD VLOEREN

epoxy vloeren

breed scala aan
RAL-kleuren

Jakbo

Alternatief Voor insdustriele vloeren

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Toepassingen voor

Onze coating vloeren

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op: