Coating
bedrijfsvloeren

De bedrijfsvloer is het fundament van uw bedrijf

Voordelen

Coating bedrijfsvloeren

Bestendig tegen zuren, logen en water

Duurzaam

Garantie van 12 tot zelfs 20 jaar op uw vloer

Eenvoudig reinigbaar

De meest duurzame bedrijfsvloeren

U heeft schade, zoals slijtage, op uw bedrijfsvloer. Zelf de vloer coaten is geen optie, want u heeft niet de kennis en het materiaal in huis. Gelukkig zijn wij er voor u. We coaten uw bedrijfsvloer voor u, zodat hij weer jaren met u meegaat. En het mooie is: u heeft geen last van onze werkzaamheden. We werken namelijk ook in het weekend en ‘s nachts voor u, zodat u gewoon door kan met uw bedrijfsprocessen.Onze eigen coating zorgt ervoor dat uw bedrijfsvloer zo goed als nieuw wordt. Sterker nog: ze worden er zelfs beter van. We maken uw bedrijfsvloer sterker dan ooit, waardoor hij bestand is tegen zware machines, voertuigen en zelfs chemicaliën. Daarnaast heeft een gecoate bedrijfsvloer nog meer voordelen voor u:
– Uw vloer wordt hygiënisch: hij weert vocht en vuil
– Helemaal in uw stijl: u kiest uit verschillende glansgraden en RAL-kleuren
– Makkelijk schoon te maken: een dweil(machine) is voldoende

Levensduur van 20 jaar

Niemand zit op reparatiekosten te wachten, maar toch is het nodig om erger te voorkomen. Als u wacht met het herstel, kan de schade steeds groter worden. Dit kan ervoor zorgen dat uw hele vloer gerenoveerd moet worden. Dat kost meer tijd, moeite en geld dan de (kleine) reparaties die wij uitvoeren.Hoeveel uw investering wordt hangt af van een aantal factoren. Daarom onderzoeken we de oorzaak van uw schade, en maken een reparatieplan voor u. Deze is afgestemd op uw betonconstructie, budget en eventuele wensen. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we u kunnen helpen.

U voorkomt erger door uw bedrijfsvloer te laten coaten

Schade waar niks aan gedaan wordt, kan zorgen dat uw bedrijf stil komt te liggen. Natuurlijk is dit een doemscenario, maar wel een situatie die te voorkomen is. Wees daarom op tijd met het laten coaten van uw bedrijfsvloer. Zo voorkomt u ergere schade.

Voldoen aan alle veiligheidseisen

Tuurlijk, een gecoate betonvloer is praktisch, mooi en veilig. Dat vinden niet alleen uw collega’s, maar ook de instanties die veiligheid op de werkvloer moeten waarborgen. Een gladde betonvloer is namelijk nodig vanwege:

– wet- en regelgeving
– gestelde eisen aan uw productieproces
– veiligheid en arbeidsomstandigheden

Onze
producten

ESD vloeren

Veilige en duurzame ESD VLOEREN

epoxy vloeren

breed scala aan
RAL-kleuren

Jakbo

Alternatief Voor insdustriele vloeren

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Toepassingen voor

Onze coating

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op: