beton reparatie & onderhoud

vloer weer veilig, maximaal belastbaar Voor binnen & Buiten

Voordelen

Reparatie & Onderhoud

Bestendig tegen zuren, logen en water

Duurzaam

Thermisch bestendig

Eenvoudig reinigbaar

Reparatie voorkomt ergere schade

Begint er (lichte) schade of slijtage te vormen op uw betonvloer? Of begint er vocht doorheen te komen, terwijl dat niet de bedoeling is? Laat uw betonvloer repareren. We herstellen de schade die u heeft, zodat de vloer weer veilig, maximaal belastbaar en vochtdicht wordt. Zo voorkomt u schade aan materiaal en goederen.  

Betonreparatie van POSSEHL begint met een gedegen onderzoek naar de oorzaak van de schade. Vervolgens bieden we u een maatwerkoplossing. Een reparatieplan dat is afgestemd op de gewenste levensduur van de betonconstructie en uw beschikbare budget. Bestaande uit betonreparatie technieken die de schade bij de bron aanpakken.

Onze betonreparatie oplossingen

Om het beton te repareren bieden we verschillende mogelijkheden aan. Afhankelijk van de omvang en de soort schade, helpt POSSEHL u met spuitbeton of door beton handmatig repareren of beton te injecteren. Om te voorkomen dat het bewerkte beton in de toekomst weer beschadigd raakt, biedt POSSEHL mogelijkheden om het beton te behandelen met een reparatieplan. Dit reparatieplan wordt in overleg met u samengesteld om ervoor te zorgen dat het beton zo goed mogelijk gerepareerd en behandeld wordt. Met behulp van onder andere een beton coating en het beton impregneren zorgt POSSEHL ervoor dat de levensduur van het beton wordt verlengd.

Reparatie voorkomt ergere schade, zowel op uw vloer als in uw budget

Niemand zit op reparatiekosten te wachten, maar toch is het nodig om erger te voorkomen. Als u wacht met het herstel, kan de schade steeds groter worden. Dit kan ervoor zorgen dat uw hele vloer gerenoveerd moet worden. Dat kost meer tijd, moeite en geld dan de (kleine) reparaties die wij uitvoeren. Hoeveel uw investering wordt hangt af van een aantal factoren. Daarom onderzoeken we de oorzaak van uw schade, en maken een reparatieplan voor u. Deze is afgestemd op uw betonconstructie, budget en eventuele wensen. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we u kunnen helpen.

Certificeringen van POSSEHL

– ISO 9001 2015
– VCA**
– SIKB 7700
– BRL 3201
– BRL 9320

– BSB ASP-004
– CE-markeringen

We helpen u met keuring, onderhoud en reparatie

Kies voor het totaalpakket: keuring, onderhoud en eventuele reparatie aan uw vloer. Zo weet u zeker dat al het werk soepel verloopt, terwijl u korte lijntjes houdt met ons. Daarnaast krijg u gratis jaarlijkse controles. Zo zijn we altijd op tijd als er werk nodig is aan uw betonvloer.

Onze
producten

ESD vloeren

Veilige en duurzame ESD VLOEREN

epoxy vloeren

breed scala aan
RAL-kleuren

Jakbo

Alternatief Voor insdustriele vloeren

Bestekteksten

Aanvragen

Bestekteksten aanvragen? Vul uw e-mail adres en/of uw telefoonnummer in wij reageren zo spoedig mogelijk terug!

Toepassingen voor

Onze epoxy vloeren

POSSEHL wereldwijd

ONZE actuele PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op: