POSSEHL group

Samen sterker

DE ONDERNEMERSGROEP

POSSEHL Spezialbau maakt deel uit van de divisie Construction Services van L. Possehl & Co. mbH in Lübeck. De Possehl Groep is een succesvolle, financieel sterke en zeer stabiele bedrijvengroep met tien onafhankelijke business units met totaal meer dan 200 bedrijven. In het management van de Groep wordt er belang aan gehecht dat de bedrijfsonderdelen en de afzonderlijke bedrijven hun geëvolueerde identiteit behouden en zich succesvol blijven ontwikkelen binnen de Groep.

POSSEHL Construction services

De business unit Construction Services genereerde in 2021 een omzet van ongeveer 452 miljoen euro met meer dan 1.750 medewerkers. Naast POSSEHL Spezialbau bestaat de business unit uit dertien andere middelgrote bedrijven die sterk gepositioneerd zijn in hun niche en grotendeels onafhankelijk in de markt opereren. Door de samenhang tussen de verschillende bedrijven kunnen we gebruik maken van elkaars kennis en expertise. We ontwikkelen gezamenlijk producten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

WINST GAAT NAAR DE STICHTING

POSSEHL is geen beursgenoteerde organisatie. De aandeelhouder van de POSSEHL Groep is een stichting: de POSSEHL Foundation. Daardoor kunnen we de winst die wereldwijd door de bedrijven in de POSSEHL groep wordt verdiend, inzetten voor diverse goede doelen. De stichting investeert onder meer in kunst en cultuur, jeugdorganisaties, humanitaire hulp, duurzaamheid. Wilt u meer meer weten over de POSSEHL Foundation? U ontdekt het hier.

Contactformulier

Bij POSSEHL helpen we u graag verder. Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Heeft u specifieke vragen of loopt u ergens tegen aan? Neem contact op met de adviseur in uw regio voor advies op maat. Of maak gebruik van onderstaand contactformulier, wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!