Vliegveld licht installaties | AGL

Kwaliteit & Veiligheid

Voordelen

POSSEHL VLIEGVELD LICHTINSTALLATIE

KWALITEIT EN VEILIGHEID

LANGE LEVENSDUUR

SERVICE

JARENLANGE ERVARING

Vliegveld lichtinstallaties van TOPKWALITEIT

POSSEHL Spezialbau is gespecialiseerd in de bouw en installatie van infrastructuur. Al tientallen jaren installeren we dan ook vliegveld lichtinstallaties, ook wel AGL (Aeronautical Ground Lighting) genoemd. Het installeren is een complexe en nauwkeurige taak die moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals. Vanzelfsprekend moet de installatie voldoen aan strenge veiligheidseisen zodat vliegtuigen veilig kunnen landen en opstijgen.

Naast jarenlange ervaring hebben we een team van ervaren professionals die de installaties volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitvoeren. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die speciaal hiervoor zijn ontwikkeld door ons zusterbedrijf CDS Polymere. Deze voldoen aan de hoogste FAA-eisen en herstellen de integriteit van de civiele constructie. Uiteraard maakt POSSEHL Spezialbau gebruik van de nieuwste technologie en materialen om vliegveld lichtinstallaties van hoge kwaliteit te installeren.

Kies voor POSSEHL Spezialbau als uw betrouwbare partner voor de inbouw van vliegveld lichtinstallaties. We bieden u de beste kwaliteit, service en veiligheid.

VOORDELEN

De voordelen van werken met POSSEHL Spezialbau voor de inbouw van vliegveld lichtinstallaties zijn onze ervaring en de kwaliteit en service die we leveren.

  • Ervaring: We hebben jarenlange ervaring in de inbouw van vliegveld lichtinstallaties en een team van ervaren professionals die de installaties volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitvoeren.
  • Kwaliteit: we gebruiken de nieuwste technologie en materialen voor de installatie om hoge kwaliteit te garanderen. De materialen zijn speciaal ontwikkeld voor de installatie van vliegveld lichtinstallaties en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.
  • Service: We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

MATERIALEN

De samenwerking tussen POSSEHL Spezialbau en het zusterbedrijf CDS Polymere garandeert dat vliegveld lichtinstallaties worden geïnstalleerd met gebruik van de beste materialen zoals CDS Gietbeton en CDS Kabelvoegvulmassa en technieken. De materialen voldoen aan de hoogste FAA / ICAO en EASA eisen. Dit zorgt ervoor dat de installaties voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en een lange levensduur hebben.

INSTALLATIEPROCEDURE

De installatie van een vliegveld lichtinstallatie gebeurt in zes stappen:

  1. Het plannen van de installatie, waarbij de locatie van de lichten, het type lichten dat zal worden gebruikt en de benodigde infrastructuur worden bepaald.
  2. Er worden gaten geboord in het asfalt of beton voor de installatie van de lichten.
  3. Daarna worden kabelsleuven gezaagd om de secundaire bekabeling aan te brengen.
  4. De lichten worden vervolgens gemonteerd waarbij de fittingen op de juiste hoogte worden gesteld en gericht, zodat alles “pilots eye” staat. 
  5. De lichten worden getest om ervoor te zorgen dat ze correct werken en de juiste hoeveelheid licht uitstralen. Met een laserstraal bepalen we de juiste schijnrichting. De lichten worden vastgezet met hoogwaardige materialen van ons zusterbedrijf CDS Polymere.
  6. Tot slot testen we de lampen nogmaals met geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat ze correct werken en de juiste hoeveelheid licht uitstralen.

Door deze zorgvuldige installatie voldoen de lichten aan de hoogste veiligheidseisen en hebben ze een lange levensduur.

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

EP-grip

Binnen 1 dag weer berijdbaar

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem direct contact op!