airside pavements

Al meer dan 40 jaar bewezen de beste toplaag

Voordelen

Al meer dan 40 jaar bewezen de beste toplaag

Lagere CO2
voetafdruk

Grote besparing op tijd en geld

Na aanleg binnen één dag begaanbaar

Veilige airside pavements

Asfalt en beton reparaties – fod vrij

POSSEHL PAVEPROTECT is een epoxybehandeling voor de bescherming van oppervlakken die worden blootgesteld aan agressieve stoffen. De behandelde oppervlakken bieden tal van voordelen ten opzichte van onbehandelde oppervlakken en behouden tevens een langere levensduur en waarde. POSSEHL PAVEPROTECT maakt gebruik van speciaal zand dat is ingebed in een tweecomponenten-epoxyharsbinder. Een speciale gekleurde toplaag in een breed scala aan kleuren is optioneel verkrijgbaar.

toplagen

POSSEHL PAVEPROTECT wordt geïnstalleerd met behulp van een speciale machine met een geïntegreerd controlesysteem dat zorgt voor een nauwkeurige verdeling van de binder; het behandelde oppervlak is na slechts een paar uur klaar voor gebruik. Toepassing overdag of ’s nachts zorgt voor minimale verstoring van de werkzaamheden.

Hoge frictiewaarde

De laagdikte van POSSEHL PAVEPROTECT is ongeveer 3 mm, waardoor het niet nodig is om bestaande goten en aangrenzende oppervlakken op te tillen.

POSSEHL PAVEPROTECT is geschikt voor alle oppervlakken, zoals opritten, taxibanen, havens, helikopterlandingsplaatsen of logistieke faciliteiten, die worden blootgesteld aan bovengenoemde schadelijke invloeden.

We hebben dit inmiddels op meer dan 60 luchthavens in binnen- en buitenland toegepast en heeft zijn waarde als fijnruw bekledingssysteem tot volle tevredenheid van de gebruiker bewezen.

Onze
producten

Fl8safe

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

Paveprotect

Na een uur weer open voor verkeer

Asko

Binnen 1 dag weer berijdbaar

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem direct contact op!