fl8safe start- en landingsbanen

Maximale veiligheid en efficientie

Voordelen

Fl8safe

VEILIG ONDER VRIJWEL ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

MAXIMALISEERT OPERATIONELE INKOMSTEN

Overtreft DE TOEPASSELIJKE LUCHTVAART NORMEN

UITZONDERLIJK LANGE LEVENSDUUR

De innovatieve coating van POSSEHL

Het optimaal benutten van start- en landingsbanen, waarbij maximale veiligheid en aandacht voor het milieu centraal staan – daarvoor is FL8SAFE ontwikkeld. De speciale dunne asfalt- en betoncoating vermindert het risico op aquaplaning en verbetert de richtingsstabiliteit van vliegtuigen. De coating behoudt zijn antislip eigenschappen zelfs bij lichte sneeuwval en rijp. FL8SAFE vermindert ook de rubberabrasie die achterblijft in de touchdown-gebieden van start- en landingsbanen. Een efficiënter gebruik, lagere onderhoudseisen en een langere levensduur in vergelijking met conventionele coatings zorgen voor uitstekende kosteneffectiviteit en duurzaamheid.

Achter FL8SAFE gaat een lange traditie schuil: in 1968 bepaalde een NASA-conferentie de essentiële eigenschappen van vliegtuigstartbanen om het hoogste veiligheidsniveau te garanderen. Ingenieur en oprichter van POSSEHL Spezialbau, Walter Symmangk, ontwikkelde vervolgens de speciale asfaltcoating ANTISKID, waaruit FL8SAFE is voortgekomen. Het product voldoet aan alle regelgevende vereisten en overtreft deze zelfs.

toplagen voor taxibanen

FL8SAFE, een innovatieve coating ontwikkeld door POSSEHL, voldoet aan en overstijgt alle geldende normen in de luchtvaartindustrie. Het biedt een veilige oplossing voor vliegtuigen tijdens zowel starts als landingen, ongeacht de weersomstandigheden. De betrouwbaarheid ondersteunt en waarborgt zowel financiële als operationele planningen.

De kwaliteit van FL8SAFE is uitzonderlijk, omdat het bestand is tegen extreme eisen. Zelfs bij intensief gebruik, blootstelling aan chemicaliën en extreme weersomstandigheden behoudt deze coating zijn uitmuntende eigenschappen en duurzaamheid.

DUURZAAM EN EFFICIENTE OPLOSSING

Dankzij de lange levensduur en gebruik van biobased bindmiddelen heeft FL8SAFE een lagere impact op het milieu. Daarnaast wordt het gebruik van ontijzingsmiddelen aanzienlijk verminderd, hierdoor wordt de impact van chemicaliën op het milieu drastisch verminderd.

Met FL8SAFE wordt efficiëntie gewaarborgd, omdat het zelfs onder extreme weersomstandigheden veilige starts en landingen mogelijk maakt. Dit resulteert in maximale baanbeschikbaarheid waardoor de operationele efficiëntie wordt verbeterd.

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

Nox off

Binnen 1 dag weer berijdbaar

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem direct contact op!