Paveprotect

De beschermlaag tegen hitte, brandstof en chemicaliën

DE BESCHERMENDE COATING VOOR AIRSIDE VERHARDINGEN

Paveprotect is een epoxybehandeling voor het beschermen van oppervlakken die worden blootgesteld aan agressieve stoffen. Denk bijvoorbeeld aan platformen en taxibanen op vliegvelden, havens, helihavens of logistieke faciliteiten die worden blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals hitte, brandstof of chemicaliën. De toepassing van Paveprotect zorgt voor een langere levensduur en waardevastheid van de behandelde oppervlakken.

POSSEHL Paveprotect gebruikt een speciaal zand dat is ingebed in een tweecomponenten epoxyharsbindmiddel. Een speciaal getinte toplaag is optioneel verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. We brengen deze toplaag aan met een speciale machine met een geïntegreerd regelsysteem dat zorgt voor een nauwkeurige verdeling van het bindmiddel. Daardoor kan het behandelde oppervlak al na enkele uren worden gebruikt. 

 

De voordelen van een paveprotect

  • Verlengde levensduur van de oppervlakken die worden blootgesteld aan agressieve stoffen.
  • Bescherming van de ondergrond tegen de effecten van veroudering en milieu-invloeden (weersomstandigheden, UV-stralen, ontdooimiddelen, brandstof)
  • Weerstand tegen hitte, brandstof en alle bekende chemische ontdooimiddelen, rubber / vuilverwijdering door hogedruk waterapparatuur (sproeiers met ventilatorstralen)
  • Waardevastheid ten opzichte van onbehandelde oppervlakken.
  • Minimale verstoring, het behandelde oppervlak is al na enkele uren beschikbaar voor gebruik. En doordat de laagdikte van Paveprotect slechts ongeveer 3 mm is, is het niet nodig is om bestaande goten en aangrenzende oppervlakken op te tillen.

Advies
nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Paveprotect voor uw locatie? We helpen u graag met advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOx OFF

Binnen 1 dag weer berijdbaar