Thermoflex Biobased

de MILIEUBEWUSTE KEUZE

de beste BIOBASED toplaag van Nederland

Thermoflex Biobased is een thermoplastische harscoating die is gemaakt met 15% biogebaseerde materialen afkomstig van hernieuwbare bronnen. Dit maakt het een milieuvriendelijkere optie dan traditionele thermoplastische harscoatings. Het is bestand tegen scheuren en barsten, en het is zichtbaar in slechte weersomstandigheden voor optimale veiligheid. Bovendien is Thermoflex Biobased duurzamer, met een levensduur van minstens 15 jaar.

POSSEHL heeft Thermoflex Biobased ontwikkeld in 2019. De coating is vanzelfsprekend  uitgebreid getest. Inmiddels hebben we deze milieubewuste toplaag toegepast op verschillende soorten ondergronden, waaronder parkeerplaatsen, fietspaden en sportvelden en de resultaten zijn zeer positief!

De voordelen van Thermoflex biobased

De voordelen van Thermoflex Biobased zijn gebaseerd op de voordelen van biobased materialen in het algemeen. Naast de bekende voordelen van Thermoflex zijn de belangrijke voordelen van Thermoflex biobased:

  • Milieuvriendelijker: Thermoflex Biobased heeft een lagere MKI-waarde dan traditionele thermoplastische harscoatings. Dit betekent dat het een kleinere impact heeft op het milieu.
  • Duurzamer: Thermoflex Biobased heeft een betere LCA dan traditionele thermoplastische harscoatings. Dit betekent dat het een kleinere impact heeft op het milieu gedurende de hele levenscyclus 2.

Advies
nodig?

Biobased Thermoflex is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing voor de toepassing van asfaltcoatings. Het is een veilige en duurzame coating die een kleinere impact heeft op het milieu dan traditionele asfaltcoatings.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie van Thermoflex Biobased of van een van onze andere producten? We helpen u graag!

Onze
producten

Thermoflex LR

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOX OFF

Binnen 1 dag weer berijdbaar

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!