Glinsteraccenten

DAG EN NACHT OPVALLEND

Voordelen

POSSEHL Glinsteraccenten

Al meer dan 40 jaar bewezen de beste toplaag

Lagere CO2 voetafdruk

Levensduurverlengend

Na aanleg binnen één dag begaanbaar

Glinsteraccenten

Naast functionaliteit, biedt Thermoflex verschillende mogelijkheden om diversiteit te uiten. De toplagen van POSSEHL kunnen in iedere gewenste kleur worden afgestrooid, inclusief glinsteraccenten. Op deze manier kan een wegverharding het verschil maken in een omgeving waarin het landschap er toe doet. Glitters geven een plein, toegangsweg, kruising of een skatebaan een extra opvallende en luxe uitstraling. 

Blijvende kwaliteit

De glinstercoating van POSSEHL is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar dat stapje extra, zonder concessies te doen in de kwaliteit van de toplaag. Met onze glinstercoating bereikt u een blijvend effect. Naast de chique uitstraling, is de Thermoflex toplaag van POSSEHL afgestemd op uw wensen en voldoet deze aan de kwaliteitseisen, stroefheid en de verwachte levensduur. Fraai en slijtvast, duidelijkheid en duurzaamheid zijn de uitgangspunten.

Altijd een passende oplossing

Of het nu gaat om fietspaden, wandelpaden of overige verkeers- en/of recreatiewegen, POSSEHL heeft de oplossing voor u. Met diverse kleuren en mogelijkheden beschikbaar, zit er altijd een toplaag bij dat perfect aansluit bij uw landschap. Al meer dan 30 jaar hebben we POSSEHL allerlei ondergronden gecoat met Thermoflex naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers.

Toepasbaar

De glinster accenten van POSSEHL zijn onder ander toepasbaar op :
– Pleinen
– Recreatiegebieden
– Wandelpaden
– Brugdekken
– Landmarks

Pionier

Wist u trouwens dat wij de allereerste waren die ooit een glinster toplaag toepasten? Een voorbeeld dat internationale aandacht trok en inmiddels op veel plaatsen navolging heeft gekregen!

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOX OFF

Binnen 1 dag weer berijdbaar

Bezoek ons
Experience center

Toepassingen van

Accenten

POSSEHL wereldwijd

ONZE HUIDIGE PROJECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tom Schneider

Regio Zuid- & Oost-Nederland
Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe

06–11856796
t.schneider@possehl.nl

Patrick Roijers

Regio West-Nederland
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Zeeland

06-29484003
p.roijers@possehl.nl

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!