Reparatie Acute Asfaltschade

Veilige wegen na vorst

Herstellen acute schade

Door temperatuurschommelingen kunnen kleine schades aan het asfalt snel erger worden. Het herstellen van vorstschade kan dan niet wachten tot het geplande onderhoud. Denk aan grotere gaten (potholes) of scheuren die zorgen voor gevaarlijke situaties. 

Wij kunnen u snel helpen om de ontstane potholes of gaten te herstellen, zodat de wegen weer veilig zijn voor de weggebruikers. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of neem direct contact op met Rogier van Diepen voor meer informatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat mogelijke oplossingen zijn.

 

Contact

Preventief onderhoud

Het is uiteraard altijd beter om acute problemen te voorkomen door wegen tijdig te repareren en preventief te onderhouden. De conditie van asfaltverharding neemt door de jaren heen onder invloed van het weersinvloeden en gebruik van strooizout af. Zo ontstaat bijvoorbeeld rafeling, craquelé, oneffenheden en scheurvorming.  Met de toepassing van MicroAsfalt corrigeren we deze schade en verlengen we de levensduur van bestaande asfaltwegen tot wel 10 jaar. Het is een milieubewust alternatief voor asfaltonderhoud dat ook kostentechnisch aantrekkelijk is. Klik voor meer informatie op onderstaande button.  

REFERENTIES

ONZE PROJECTEN