Gekleurde suggestiestroken

Maak uw weg overzichtelijk

Het stadsgezicht en de infrastructuur gekleurd vormgegeven

Een bepalende factor in de openbare ruimten vormt natuurlijk de infrastructuur. De verkeersafwisseling, het parkeren, de fietser, de voetganger, de wissel-werking tussen gemotoriseerden fietsverkeer en voetgangers dragen bij aan de belevingswaarde van de stad. Het realiseren van een positieve waardering van het uiterlijk van wegennet en verkeersveiligheid is een vakgebied van POSSEHL.
Gebaseerd op een jarenlange ervaring biedt POSSEHL twee-componenten
behandeling op asfalt- en betonwegen. Ook het aanbrengen van een oppervlaktebehandeling op bruggen met een ondergrond van hout en staal is geen enkel probleem.

Lange garantie en duurzaam

Miljoenen vierkante meters zijn al voorzien van Thermoflex. Zelden hebben we nog hoeven herstellen of repareren, zelfs niet op de fietspaden die we eind jaren ‘80 aanlegden. Ook de stroefheid is nog steeds op het vereiste niveau. Dertig jaar ervaring is wel voldoende om overtuigd te zijn van alle voordelen van Thermoflex! Daarom weten wij dat de levensduur tot wel 30 jaar mogelijk is en geven wij 5 jaar garantie.

Advies nodig?

We helpen u graag, neem gerust contact met ons op!

Toepassingen voor

Openbare ruimte

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOx OFF

Binnen 1 dag weer berijdbaar

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!