CONSTRUCTIE
SERVICE

Veilige & efficiënte oplossingen

Voordelen

Al meer dan 40 jaar bewezen de beste toplaag

Lagere CO2
voetafdruk

Grote besparing op tijd en geld

Na aanleg binnen één dag begaanbaar

Luchthaven constructie service

Met meer dan 50 jaar ervaring op luchthavens in binnen- en buitenland zijn wij een vertrouwd gezicht op vele luchthavens. Met deze ruime ervaring en kennis van zaken is ons dienstenpakket voor luchthavens daarom breder dan het aanbrengen van toplagen op start- en landingsbanen.

Rubber verwijderen

Op start- en landingsbanen verwijderen van rubbersporen. Daarnaast reinigen we platformen. Dit doen we door op een behoedzame wijze met water hogedrukreiniging op beton-, asfaltbeton- en onze eigen FL8SAFE-oppervlakken. Hiervoor hebben we speciale voertuigen met geïntegreerd afzuigsysteem en geluidsdemping.

Toepassingsgebieden: beton-, asfaltbeton- of POSSEHL FL8SAFE-oppervlakken, op start- en landingsbanen

Demarkering

Op beton-, asfaltbeton of op onze eigen beklede FL8SAFE-oppervlaktes verwijderen we oude markeringen, bijvoorbeeld via speciale methodes zoals fijnfrezen, bouchaderen, natstralen of met hogedrukreiniging met water. Daarnaast brengen we ook een nieuw profiel op de aangetaste oppervlakken.

Rembalken

Op militaire luchthavens maken we onderconstructies voor rembalkinstallaties. Dit doen we bijvoorbeeld met speciaal tweecomponenten epoxyharsmortel met een daarvoor bestemde korrelverdeling of  kunststofplaten als duurzame oplossingen tegen slagbelasting en extreme slijtagebelasting bij het overrijden van de vangkabel door vliegtuigen en servicewagens

Onze
producten

Thermoflex

DOOR EN DOOR GEKLEURD NAAR WENS

MICROASFALT

Na een uur weer open voor verkeer

NOX OFF

Binnen 1 dag weer berijdbaar

POSSEHL wereldwijd

ONZE Actuele PROJECTEN

Neem direct contact op!

Welkom op onze nieuwe website!

We wilden niet langer wachten om deze te lanceren. Daardoor kom je misschien nog iets tegen dat aangepast moeten worden. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op!